VI HYLDER HVERT ÅR DE MENNESKER, DER GØR EN FORSKEL FOR DEN GRØNNE BRANCHE

PRISEN FOR ÅRETS LÆRLING OG ÅRETS LÆREPLADS

Den grønne branche rummer nogle af Danmarks vigtigste arbejdspladser. Men uden erfarne og passionerede læremestre og entusiastiske lærlinge bliver der ikke tilført nye kræfter. Derfor anerkender og hylder GLS-A og 3F hvert år de mennesker, der er med til at gøre en forskel hver eneste dag, ved at kåre Årets Lærling og Årets Læreplads.

HAR DU VERDENS BEDSTE LÆRLING – ELLER LÆREMESTER?

Du kan være med til at bestemme, hvem der fortjener et ekstra klap på skulderen. Hold øje her på hjemmesiden, når vi til efteråret åbner op for nomineringen af Årets Lærling og Årets Læreplads, og indstil dine favoritter.

Sidste års lærling udmærkede sig ved at være en rollemodel for andre, være engageret i sin faglighed, udvise stor nysgerrighed og være en god kollega. Og sidste års læreplads udmærkede sig ved at være en god ambassadør for uddannelsen, vise stor interesse for sine lærlinge samt være en god og inkluderende arbejdsplads. 

Du bestemmer, hvilke kriterier du lægger vægt på. Det eneste krav er, at virksomheden arbejder inden for det grønne område og er organiseret i 3F/GLS-A. 

følg med på facebook

ÅRETS LÆRLING 2022

Isabella Fog Damgaard er gartnerelev på Johansens Planteskole og vandt prisen som Årets Lærling 2022 for hendes engagement, mange talenter og store smil på læben.

ÅRETS LÆREPLADS 2022

Stub og Gren blev indstillet som Årets Læreplads 2022 af deres lærling Viktor for at være et sted, der formår at inkludere personalet og har stort fokus på arbejdsmiljø.