Har du verdens bedste lærling eller læremester?
Nominér dem her

Årets lærling og læreplads 2023

GLS-A og 3F synes, at de entusiastiske lærlinge og dygtige læremestre fortjener at blive hædret. Derfor kårer de i fællesskab Årets Lærling og Årets Læreplads 2023.
Har du et godt bud på, hvem der skal vinde? Nominér dine favoritter senest 1. oktober.

Den grønne branche rummer nogle af Danmarks vigtigste arbejdspladser, men uden knivskarpe læremestre og nysgerrige lærlinge bliver der ikke tilført nye kræfter. Derfor ønsker GLS-A og 3F at hylde de mennesker, der er med til at gøre en forskel hver eneste dag.

Hvem kan nomineres?

Du bestemmer, hvem der fortjener et ekstra klap på skulderen. Det kan være en lærling eller læremester, der altid møder op med smil på læben, er den gode kollega, ryster nye ideer ud af ærmet eller som bare gør sit arbejde bedre end alle andre.

Du bestemmer, hvilke kriterier du lægger vægt på. Det eneste krav er, at du uddanner dig inden for gartneri, land- og skovbrug, og at din virksomhed er organiseret i 3F/GLS-A.

Hvad vinder man?

Udover hæder, ære og anerkendelse er der også et par mere håndgribelige præmier på spil.

Årets Lærling 2023: Rejsegavekort på 5.000 kr. samt et besøg af en pølsevogn på arbejdspladsen.

Årets Læreplads 2023: Besøg af en pølsevogn på arbejdspladsen.

Både lærling og læreplads modtager et indrammet diplom, og GLS-A bringer desuden en artikel samt en kort video med vinderne.

Hvornår?

Du skal nominere dine favoritter med en kort begrundelse senest 1. oktober 2023. GLS-A og 3F vil herefter vurdere indstillingerne og besøge udvalgte lærlinge og lærepladser, inden de endelige vindere kåres i midten af december.

Har du verdens bedste lærling?

Har du en lærling, der skiller sig ud med sine særlige evner, sine gode ideer eller som er en virkelig sød og betænksom kollega?

Så skynd dig at nominere ham eller hende til Årets Lærling 2023.

 

Nominér nu
Er din læreplads den allerbedste?

Elsker du at møde ind på arbejde hver dag, får du de fedeste opgaver, og synes du bare, at din læremester er den bedste til at lære fra sig?

Så skynd dig at nominere din arbejdsplads til Årets Læreplads 2023.

 

 

Nominér nu