Drømmer du om en hverdag tæt på dyr og natur?
Så er der en landmand gemt i dig

DANSK LANDBRUG BYDER PÅ
EN VERDEN AF MULIGHEDER

Nyder du at arbejde i den fri natur? Kan du lide at arbejde med dyr, store maskiner og se afgrøder gro? Trives du med praktisk arbejde? Har du flair for IT? Så er en karriere som landmand måske noget for dig!

Dansk landbrug har lige nu brug for både udlærte landmænd og lærlinge med speciale i planteavl, husdyr eller som jordbrugsmaskinfører. Det er en branche, der er under konstant udvikling, og som altid er på udkig efter stærke hænder og kvikke hoveder.

 

INDHOLDSRIG HVERDAG SOM LANDMAND

Hverdagen som landmand er alsidig og i konstant forandring. Arbejdsopgaverne veksler hele året igennem alt efter, hvor på sæsonen man befinder sig.

Som landmand har du mulighed for at specialisere dig inden for præcist det område, du finder mest interessant. Desuden er der gode muligheder for videreuddannelse, hvorfor kan du specialisere dig yderligere i takt med, at din erfaring bliver større, og dine interesser udvikler sig.

 

LÆS MERE OM LANDBRUGSUDDANNELSEN

Gå på opdagelse her på siden, og lær mere om, hvad det vil sige at arbejde som landmand inden for planteavl, husdyravl og som jordbrugsmaskinfører, og bliv klogere på, hvilken spændende fremtid du kan få i landbruget.

Som landmand er det muligt at få et indholdsrigt og karrieremæssigt lovende job i en branche, som efterlyser unge mennesker, der har lyst til at tilegne sig både praktisk og teoretisk viden.

Planter

Kan du lide at få jord under neglene? Er du fascineret af at dyrke afgrøder, og kan du lide at arbejde med store maskiner?

Læs mere
Husdyr

Kan du lide at få jord under neglene? Nyder du at beskæftige dig med fodring, sundhedskontrol og planlægning af avl?

Læs mere
Traktor på mark - Workgreen Uddannelser
Jordbrugs-
maskinfører

Er du fascineret af store maskiner, og drømmer du om at bruge hele dagen i marken med vind i håret?

Læs mere

Find læreplads

Klik her, vælg dit fagområde og se hvor i Danmark, du kan tage en uddannelse i de grønne fag.